Chyba demokracie? Nám sa demokracia oblúkom vyhla . . .

22. januára 2012, obcan0, WTF!?

Nemôžem povedať, že to začal Mečiar. Ale musím povedať, že to čo vytvoril sa vládou ľudu dalo nazvať naozaj len takými, čo žili a spoznali krásu komunistickej republiky. A takto nám tu komunizmus krásne vychoval našu generáciu vodcov, ktorí vlastne vodcami nie sú a generáciu podnikateľov, ktorí vlastne podnikateľmi tiež nie sú!

Demokracia bola formovaná nejaké to tisícročie, tento proces určite nebol ešte ukončený. vol mudro, nevol gorily!Stali sa chyby, je to predsa ľudské a ľudia sa aj, aspoň väčšinou, z nich poučili. Odstránili chyby v „matrixe“.

Nastane chaos? Že sú to len populistické rečičky pred voľbami? Toto je rértorika diktovaná súčasným chránencom – politikom ich krstnými otcami – oligarchami.

Zamyslime sa nad súčasným systémom volieb, ktorý vyhovuje politickým stranám, teda dcérskym spoločnostiam istých „Gorilých Alfa Samcov“, majú v rukách peniaze -> moc. Ale nemajú v rukách rozum bežného občana. Ktorý cíti a hlavne vidí, že kým on ledva z výplaty vyžije, štát mu ukrojí na svoj moloch skoro polovicu! A z tejto polovice im nerobí problém posúvať svojím ľuďom – veď za ISTOTY sa platí!

Revolúcia by bola určite najrýchlejšou cestou (arabská jar), možno aj do pekla … Treba veriť novým politikom, neskorumpovaným, ktorí chcú tento prehnitý nedemokratický systém zmeniť. Tohto „mutanta“, ktorého tu vytvorili ľudia s nevysvetliteľnými majetkami. Aj takí, ktorí sa priznali k nevysvetliteľným peniazom, odstúpili a ako bumerang sa vrátili v podobe ministra. Áno aj takí s hlasmi podobnými iným hlasom, ich najsvätejším pobočníkom a prisluhovačom mastiacim národnostné karty …

Ešte ten mesiac, dva vydržíme a bude pokoj! 
Koľkým našim mecenášom toto prebehlo a koluje v gebuli? 
Koľkí sa nám zase budú vysmievať?