Založ si blog

Chyba demokracie? Nám sa demokracia oblúkom vyhla . . .

Nemôžem povedať, že to začal Mečiar. Ale musím povedať, že to čo vytvoril sa vládou ľudu dalo nazvať naozaj len takými, čo žili a spoznali krásu komunistickej republiky. A takto nám tu komunizmus krásne vychoval našu generáciu vodcov, ktorí vlastne vodcami nie sú a generáciu podnikateľov, ktorí vlastne podnikateľmi tiež nie sú!

Demokracia bola formovaná nejaké to tisícročie, tento proces určite nebol ešte ukončený. vol mudro, nevol gorily!Stali sa chyby, je to predsa ľudské a ľudia sa aj, aspoň väčšinou, z nich poučili. Odstránili chyby v „matrixe“.

Nastane chaos? Že sú to len populistické rečičky pred voľbami? Toto je rértorika diktovaná súčasným chránencom – politikom ich krstnými otcami – oligarchami.

Zamyslime sa nad súčasným systémom volieb, ktorý vyhovuje politickým stranám, teda dcérskym spoločnostiam istých „Gorilých Alfa Samcov“, majú v rukách peniaze -> moc. Ale nemajú v rukách rozum bežného občana. Ktorý cíti a hlavne vidí, že kým on ledva z výplaty vyžije, štát mu ukrojí na svoj moloch skoro polovicu! A z tejto polovice im nerobí problém posúvať svojím ľuďom – veď za ISTOTY sa platí!

Revolúcia by bola určite najrýchlejšou cestou (arabská jar), možno aj do pekla … Treba veriť novým politikom, neskorumpovaným, ktorí chcú tento prehnitý nedemokratický systém zmeniť. Tohto „mutanta“, ktorého tu vytvorili ľudia s nevysvetliteľnými majetkami. Aj takí, ktorí sa priznali k nevysvetliteľným peniazom, odstúpili a ako bumerang sa vrátili v podobe ministra. Áno aj takí s hlasmi podobnými iným hlasom, ich najsvätejším pobočníkom a prisluhovačom mastiacim národnostné karty …

Ešte ten mesiac, dva vydržíme a bude pokoj! 
Koľkým našim mecenášom toto prebehlo a koluje v gebuli? 
Koľkí sa nám zase budú vysmievať?

Modlitba ku Gorile

20.02.2012

Verím v Roba, – vodcu všemohúceho, – spasiteľa Slovenského neba i zeme,

Ignoranti za kamerami

28.01.2012

DOSŤ BOLO GORÍL! VLASTIZRADA! Podľa mainstreamových médií akcia pár stovák ľudí. Podľa zúčastnených do 10.000! Kde je pravda nám napovie aj tento článok.

Plnohodnotný občan

04.01.2012

Podľa wikipédie je občan príslušník štátu alebo obce. V širšom kontexte je to človek aktívne sa zúčastňujúci spoločenského života v rámci spoločnosti. V tomto kontexte sme si všetci rovní. Neexistujú rovnejší!

vojna na Ukrajine, Charkov

Poľsko chce poslať Ukrajincov domov bojovať. Podľa ministra sú Poliaci pobúrení, keď vidia mladých z Ukrajiny vysedávať v ich kaviarňach

25.04.2024 06:24

Poľsko je pripravené pomôcť Ukrajine pri návrate mužov vo vojenskom veku, uviedol poľský minister obrany.

SR ÚV MZ Fico Dolinková rokovanie kontrola TK BAX

Kontrolóri o stave zdravotníctva: Štát na jeho riadenie rezignoval, dôsledky pre pacientov sú alarmujúce

25.04.2024 06:05

Nemáme prehľad o financiách, nemodernizujeme a najakútnejším problémom je chýbajúci lekársky a ošetrovateľský personál.

vojna na Ukrajine, Bachmut

ONLINE: Pistorius: Rusi už vyrábajú viac zbraní, než potrebujú proti Ukrajine

25.04.2024 06:00, aktualizované: 07:40

Veľká časť toho, čo sa vyrobí v ruských vojenských závodoch, nemieri na front na Ukrajine, ale končí v skladoch, tvrdí nemecký minister obrany Boris Pistorius.

Špióni

Kradnuté technológie, sabotáže aj plánované útoky. Európu zaplavujú čínski a ruskí špióni

25.04.2024 06:00

Špiónov, ktorí pracovali pre Čínu, zadržali v Británii aj v Nemecku. Ruských, ktorí pripravovali aj útoky, odhalila nemecká polícia.

obcan0

Základnými črtami kapitalizmu sú súkromné vlastníctvo a zastupiteľská demokracia. Keď vieme, že: a) tento stav zabezpečil rozbujnelú korupciu v KAŽDEJ oblasti, najmä štátnych a b) súkromne vlastnictvo je ústavným právom každého z nás. Prečo teda vylučovacou metódou nezmeniť to, čo nám logicky vychádza a teda demokraciu zastupiteľskú na PRIAMU (polopriamu).

Štatistiky blogu

Počet článkov: 4
Celková čítanosť: 9718x
Priemerná čítanosť článkov: 2430x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy